Etiket Sonuçları: Şakir Ersoy Ortaokulu

Mrt

Ormanlar, gelecek nesillere bırakılacak en değerli mirastır. 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlu olsun.

Mrt

18 Mart Çanakkele Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla okulumuzda anma programı yapıldı.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası okulumuzda kutlandı.

May

İlçemizde düzenlenen spor müsabakalarında büyük başarı elde ederek damgamızı vurduk.

May

Öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve İtfaiye personeli katılımıyla deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirdik. Yangın ve deprem anında yapılması gerekenler uygulamalı olarak yapıldı.

Ekm

Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa ( S. A.V) ´in doğum günü olan Mevlid Kandilini okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutladık.

Ekm

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 15-24 Ekim 2021 tarihlerinde düzenlenen Konya Kitap Günleri 2021 bu yıl Selçuklu Kongre Merkezinde kitap severleri kitap buluşturuyor.