Yusuf KARACA - Okul Müdürü

1972 yılında Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Dikili köyü’nde doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Almus ilçesinde tamamladı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 1998 yılında mezun olarak Tokat- Merkez Aşağı Fırındere İlkokulunda göreve başladı.

Trabzon- Dernekpazarı Taşçılar Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda Müdür Yardımcılığı, Sivas- Yıldızeli Kavak Şehit Nadir Bekar Ortaokulu Müdürlüğü, Aydın- Nazilli Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2017 yılında Konya-Selçuklu Sancak Ortaokulu’nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak 3 yıl çalıştıktan sonra, 04.09.2020 tarihinde  okulumuza Okul Müdürü olarak atanmış ve halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Telefon: 05057458063