Şakir Ersoy Ortaokulu

Turgutlu Mah. Konya Caddesi Kadınhanı/KONYA
Vizyon
Öğrencilerimize en iyi şartlarda ve en uygun ortamlarda eğitim vererek önce onları hayata hazırlayıp daha sonra da okulumuzun akademik başarısını artırarak öğrencilerimizin LGS ve PYBS sınavlarında güzel puanlar almalarını ve sınavla öğrenci alan liselere her sene daha fazla öğrencimizin girmesini sağlamaktır.
Misyon
Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, vatanını ve milletini seven; sorun çözme, iletişim kurma, işbirliği içinde çalışma, bilgi teknolojilerini kullanma becerilerine sahip, bireysel ve toplumsal sorumluluk taşıyan, üreten ve paylaşan bireyler yetiştirmek.
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe-> 08.15-15.15 Cuma-> 08.15-15.20
Ulaşım
Ulaşım Kara yolu ile sağlanmaktadır. Konya-Kadınhanı arası karşılıklı olarak saat 06:00 - 20:30 15 dk aralıklarla dolmuş seferleri vardır.
Yerleşim Yeri
İlçemiz orta büyüklükteki bir Anadolu ilçesidir. İlçe merkezi nüfusu yaklaşık 15 bin civarındadır.
Okulumuz ilçe merkezindedir. İlçemizin Konya il Merkezine uzaklığı 60 km.dir
Sportif Etkinlikler
Okulumuz ilçemizde düzenlenen çeşitli spor turnuvalarına katılım gösterip önemli başarılar kazanmış ve başarılarımız devam etmektedir
Bilimsel Etkinlikler
2019-2020 Eğitim öğretim yılında okulumuzda Tübitak 4006 Bilim Fuarı düzenlemiştir.
Okulumuzda BT Sınıfı, Z-Kütüphane ve Zeka Oyunları sınıfı bulunmaktadır.