Mrt

Ormanlar, gelecek nesillere bırakılacak en değerli mirastır. 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlu olsun.

Mrt

18 Mart Çanakkele Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla okulumuzda anma programı yapıldı.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası okulumuzda kutlandı.

Haftalık okul zaman çizelgemize aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

Ekm

Amatör spor haftası dolayısıyla  düzenlenenen yarışmalarda  okulumuz kız ve erkek masa tenisi takımı ilçe şampiyonu oldu.Öğrencilerimize ve okulumuz beden eğitimi öğretmeni İlyas Gümüş'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

İlçemizde düzenlenen spor müsabakalarında büyük başarı elde ederek damgamızı vurduk.

May

Öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve İtfaiye personeli katılımıyla deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirdik. Yangın ve deprem anında yapılması gerekenler uygulamalı olarak yapıldı.

Haz

Çevre Eğitim Projesi kapsamında okulumuzda çevre müfettişi öğrencileri seçilmiş ve okul çevre koordinatörü Okul Rehberlik Öğretmeni Tuğba KADER öncülüğünde yıl boyunca çalışmalar yapılmıştır.

Çevre Müfettişi öğrencileri ile toplantı yapılarak yıl içerisindeki çalışmalar planlanmıştır. Geri dönüşüm malzemelerinden kuş yemliği yapılarak okul bahçesine asılmıştır. Yıl boyunca temiz sınıf seçimi için belirli ölçütlerle ayın temiz sınıfı seçilmiş ve ödüllendirilmiştir. Atık malzemelerden saksı, çanta, marakas(müzik aleti), broşürlük (rehberlik bilgilendirme köşesi) yapılmıştır. Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Alime SERT başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okula geliş ve gidişlerde öğrencilerin daha görünür olması amacıyla; parlak renklerde reflektif özellikte çantalarına takabilecekleri ''sticker'' tasarlayarak ve ''Güvenli Trafik Panosu'' oluşturarak okulumuzda farkındalık çalışmaları yapılmıştır.

Ekm

Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa ( S. A.V) ´in doğum günü olan Mevlid Kandilini okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutladık.

Ekm

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 15-24 Ekim 2021 tarihlerinde düzenlenen Konya Kitap Günleri 2021 bu yıl Selçuklu Kongre Merkezinde kitap severleri kitap buluşturuyor.